IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Yadira Padilla

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yadira Padilla
Admin
Yadira Padilla

Aantal berichten : 29
Leeftijd : 21

Character sheet
Age: 20
Crush: It feels so cold and lonely

BerichtOnderwerp: Yadira Padilla   ma okt 16, 2017 11:24 am

Everyone keeps a darker place to lose control, you're not alone. And when you come looking for embrace. I know your soul; I'll be your home til you can breathe on your own --------------------- ✹
Yadira

basics


Name: Yadira Padilla
Nickname: Yadi or Dira
Age: 20 Years
Gender: Female

Born in: Rabat, Morocco
Birthday: 23 June 2185

appearance


Hair color: Brown
Hair length: Half long
Eye color: Brown
Skin tone: Pale

Height: 1,75
Body type: Healthy slim

Family


Father: John Padilla (✝)
Mother: Emily Padilla (✝)
Brother: Jason Padilla (✝)

PersonalityYadira heeft grotendeels het karakter van haar vader meegekregen. Ze is leergierig en heeft een goed paar hersenen, die ze ook volop benut. Stilzitten zit ook zeker niet in haar bloed, ze is niet bang om actie te ondernemen als het moet. Ze is erg openminded en luistert goed naar andere mensen voordat ze conclusies trekt waarbij ze eerst goed nadenkt. Voor iemand met veel intelligentie heeft ze ook een heel goed hart dat alleen maar goed wil doen aan de mensen om haar heen. Ze is vriendelijk en beleeft maar als je dichter bij haar probeert te komen kan ze je ook enorm verwarren. Het is namelijk lastig om in te schatten wat er zowel gaande is in haar hoofd omdat ze zich qua gevoelens heel erg kan afsluiten voor mensen. Dit maakt haar zowel een makkelijk persoon om mee om te gaan maar soms ook heel moeilijk wanneer je meer wilt weten over haar innerlijk.

PastYadira is opgegroeid in Marokko door haar beide ouders, al was haar vader soms wel voor een lange tijd weg voor onderzoeken, iets waar Yadira altijd grote bewondering voor had gehad maar ze miste hem ook altijd heel erg als hij weg was. Haar moeder was een schat van een vrouw en ze had altijd goed voor haar en haar broer gezorgd. Marokko was destijds een redelijk arm land gelegen in het minst welvarende werelddeel maar doordat haar vader uit Nederland genoeg geld bezat was de familie Padilla zeker niet arm. Hoewel ze ook zeker niet de rijkste waren. Haar familie had er altijd in geloofd dat het goed was om andere mensen te helpen en dat deden ze dan ook. Emily, haar moeder, zorgde altijd voor de armste mensen in de stad en daardoor kwam Yadira hier ook vaak mee in aanraking.

Al vanaf jongs af aan hield Yadira van haar vader en het werk wat hij deed, waardoor zij er ook een passie voor kreeg samen met haar broer Jason. Hij was alleen veel ouder en daardoor mocht hij ook vaker mee op excursies wanneer Yadira thuis bleef om haar moeder te helpen. Ondertussen bleef ze ook altijd ijverig door leren en was ze een van de beste leerlingen in haar klas. Hiermee hoopte ze haar vader te bewijzen dat zij ook goed genoeg was om mee te gaan.

Later merkte ze wel dat haar vader steeds meer gestressed raakte en hij had vaak heftige ruzies met haar moeder. Niet omdat ze boos op elkaar waren maar haar vader was enorm boos op het bestuur van de wereld. Soms hoorde ze hem s'avonds tekeer gaan tegen haar moeder en zij probeerde hem dan rustig te krijgen en te kalmeren door te zeggen dat alles goed zou komen. Eerst wist Yadira niet waar het op ging maar het bleek al snel te gaan over de aarde die langzaam aan het afsterven was. Hier werd niets aan gedaan door het bestuur en daar was haar vader kwaad om, maar het lukte hem om in contact te komen met een organisatie die bezig was met een oplossing. Jason volgde hem al snel en kwam ook terecht in de organisatie van hun vader terwijl Yadira nog steeds bezig was met school.

Helaas ging het ook een dag goed mis.. Ze wilde een test uitvoeren met een ruimteschip en Jason was degene die de missie moest gaan lijden. Iedereen was heel trots op hem omdat hij het zo ver had geschopt maar de test ging vervolgens helemaal mis en het werd fataal voor het gehele team die de missie was gestart. Het was een treurige dag en haar vader was kapot, maar hij wist ook dat het niet mocht gebeuren dat zijn zoon voor niets was gestorven dus hun hij ging gewoon verder. Nu alleen harder en zonder fouten. Toen werd er contact gemaakt met een buitenaarde planeet en ineens veranderde haar vader weer naar de man die hij altijd was, want nu ging het lukken met de hulp van een buitenaardse keizer. Yadira kwam vlak na deze ontdekking ook bij de organisatie, onder het toeziend oog van haar vader. Gezien haar talent om makkelijk verschillende talen te leren werd ze ook op de taal gestort van de vreemde planeet, om deze te leren. Dat zou communicatie makkelijker maken. Daarnaast werkte ze ook hard mee aan de ruimteschepen die haar vader en de ESD aan het maken waren.

Toen woord werd uitgebracht over het plan de aarde te emigreren naar de ruimte ontstond er chaos en dit was niet goed. Yadira was nog in Marokko toen het begon, om namelijk te zoeken naar meer mensen die eventueel ook mee konden op de eerste tocht, maar de moest zo snel mogelijk terug naar de basis. Haar leven stond namelijk ook op het spel gezien de naam Padilla ook naar buiten was gebracht. Dit maakte het gevaarlijk voor haar om buiten te komen in haar hoofdstad. Het escaleerde heel snel en van het een kwam het ander waardoor ze uiteindelijk zelfs noodgedwongen het ruimteschip in moesten stappen om te ontkomen. Alle kinderen en jong volwassenen die al waren opgeroepen om op het eerste schip te zitten. Haar vader moest achterblijven zodat hij misschien nog wat verandering kon brengen in de oorlog die eraan zat te komen maar het was al te laat. De oorlog was begonnen en toen het ruimteschip de aarde had verlaten was er niets meer om naar terug te keren.

Aangekomen op Salvos had iedereen het moeilijk met wat er was gebeurd op de aarde, gezien zij het nog niet hadden kunnen weten. Ze hadden het grootste gedeelte van de trip geslapen op een speciaal middeltje waardoor het voor hun niet lang zou duren. Yadira moest ook tot haar verdriet het feit geloven dat haar ouders niet achter haar aan zouden komen..

darren criss. @ atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yiara Asteria
Admin
Yiara Asteria

Aantal berichten : 12
Leeftijd : 20

Character sheet
Age: 26
Crush: No thanks

BerichtOnderwerp: Re: Yadira Padilla   ma okt 16, 2017 5:43 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://roguedevision.forumactie.com
 
Yadira Padilla
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rogue Devision :: Character :: Characters :: Accepted-
Ga naar: