IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Rules

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yadira Padilla
Admin
Yadira Padilla

Aantal berichten : 29
Leeftijd : 21

Character sheet
Age: 20
Crush: It feels so cold and lonely

BerichtOnderwerp: Rules   di okt 03, 2017 5:23 pm

The Rogue Devision
RulesAlgemene regels

Het is voor ons het allerbelangrijkst dat we elkaar respecteren. Discussies zijn niet erg maar hou het wel gezellig voor iedereen. We houden hier niet van mensen die ruzie proberen te zoeken.

Als een moderator je ergens op wijst of waarschuwd dan luister je daarna, wij doen ons best om het forum leuk en netjes te houden.

Als lid mag je ook gerust iemand ergens op wijzen als diegene zich niet aan de regels houdt maar hou het netjes en onthoud dan waarschuwingen wel alleen mogen worden gegeven door moderators.

Plaats geen berichten met weinig tot geen inhoud, dit kan vervelend zijn en gezien worden als spam.

Graag ook niet adverteren in de niet daarvoor bedoelde plekken. Reclame kan soms heel vervelend zijn en daarom verzoeken we dat dit alleen wordt gedaan in de plak waarvoor het bedoeld is.


Karakter Regels

Je meld jezelf aan met de voornaam en achternaam van je karakter.

Het is mogelijk om een alien karakter te hebben maar dit zal wel moeten worden aangevraagd bij het team, je kunt ons hiervoor een pm sturen met daarin het verhaal waarom je een alien zou willen maken.

Je gebruikt voor je karakter een faceclaim van een mens, dus geen getekende/anime karakters. Natuurlijk mogen aliens er wat anders uitzien maar de basis is een mens.

Faceclaims worden geclaimd in het daarvoor bedoelde topic. Nadat je jouw faceclaim hebt geclaimd kan niemand anders deze meer kiezen en heb jij als enige het recht om die faceclaim te gebruiken.

Er is geen limiet op het aantal personages dat je mag hebben maar probeer het redelijk te houden. Het is makkelijker om bij te houden als je minder karakters hebt. Daarmee voorkomen we dat we teveel inactieve accounts hebben.

Maak ook niet teveel karakters aan tegelijkertijd, wij willen graag op zijn minst 15 in-karakter RPG posts zien voordat je begint aan een nieuw karakter.

Houd er rekening mee dat je karakter jonger moet zijn dan 23 jaar (uitzonderingen zijn mogelijk bij alienrassen maar deze moeten worden aangevraagd) aangezien er voornamelijk jongeren met de shuttle weg zijn gestuurd.

Als je besluit je karakter te laten overlijden dan kan deze niet meer teruggehaald worden, er is veel mogelijk maar dan dan net niet. Alien rassen kunnen ook niet worden teruggehaald. Dood is dood.


Roleplay regels

RPG (in-karakter) posts bestaan hier niet uit een paar zinnen, we willen graag zien dat er minimaal 150 woorden worden gebruikt anders in je post te kort.

Wij schrijven vooral in de derde persoon enkelvoud. Je mag ook een andere schrijfstijl aanhouden maar dit raden wij liever af.

In onze posts gebruiken wij gewoon normaal ABN, dus geen chat-taal of vreemde dialecten. Natuurlijk mag je personage wel een bepaald dialect hebben maar je post bestaan dan gewoon uit ABN. Daarbij gebruiken wij ook leestekens, dat maakt het makkelijker om je post goed te lezen.

Je mag geen acties voor andere rpg'ers bepalen (ook wel godmodden genoemd). Je mag alleen de acties van je eigen personages bepalen. Daarbij mag je (in een gevecht) ook niet de wonden voor iemand anders bepalen. Je mag wel subtiele hints geven in waar jouw karakter de ander mogelijk zal raken maar dit mag niet definitief zijn. De ander moet kunnen bepalen of jouw karakter hem raakt of niet._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rules
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rogue Devision :: General :: Information :: Rules-
Ga naar: