IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Setting I

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yiara Asteria
Admin
Yiara Asteria

Aantal berichten : 12
Leeftijd : 20

Character sheet
Age: 26
Crush: No thanks

BerichtOnderwerp: Setting I   za okt 21, 2017 8:09 pm

The Rogue Division
Setting

Time
Rogue Devision speelt zich af in het jaar 2375. Dit betekend dat men veel verder is in de (buitenaardse) technologie. Hologrammen, supercomputers, technologishe wapens voertuigen zijn allemaal dingen die je je zou kunnen voorstellen bij dit tijdperk.
Wat ook belangrijk is om te weten, is dat de mens nu iets minder dan een jaar op Salvos woont en The Eclipse ruim 2 jaar over de reis vanaf de aarde heeft gedaan. Men is heeft zich dus inmiddels gevestigd op Salvos, maar er zijn nog veel dingen die nog ondekt kunnen worden.

Planet Salvos
Salvos is een enorme planeet, zo'n 5x zo groot als de aarde. Het klimaat is zeer vergelijkbaar met de aarde en ook het zonnestelsel lijkt veel op de onze. Hoewel Salvos erg groot is, is het lang niet overal bereikbaar voor de mens. Het ruimteschip is samen met een stuk grond er omheen, afgezet zodat de mens er niet voorbij kan. Dit is om het bestaan van de mens anoniem te houden voor de Salvanen.


Eclipse
Eclipse is de bevolkingsgroep waarin jou karakter leeft. Er wonen zon 1700 kinderen en jong volwassenen. Er lopen ook wat volwassenen rond, deze zijn met The Eclipse meegereist omdat ze van grote invloed zijn (geweest) voor het ship of in een van de organisaties.
Een van de belangrijkste personen in dit verhaal is Keizer Yulvis. Hij is de reden dat de mens op Salvos mag leven. Hij blijft wantrouwend over de mens, daarom heeft hij zijn dochter Yiara Asteria opgezet als contactpersoon tussen de mens en de salvanen. Ze houdt een oogje in het zeilen verteld de mens over allerlei dingen die van belang zijn over het leven ip Salcit. Er zijn enkele Salvanen die ook weten van het bestaan van de mens, deze werken voor de keizer. Zij zullen regelmatig rondom The Eclipse te vinden zijn. Een ander belangrijk persoon is Yadira Padilla. Zij is de sochter van de wetenschapper die contact heeft gelegd tussen de Aarde en Salvos. Ze spreekt, net als Yiara, de taal van zowel de mens als de alien. De dingen die haar vader haar van jongs af aan heeft geleerd zijn van groot belang binnen The Eclips. Ze valt goed onder de mensen en wordt gezien als de leidster van The Eclipse.- Let op, aangezien The Rogue Devision een nieuw forum is, zijn er bepaalde rollen open om gespeeld te worden, geïnteresseerd? informeer bij een van de admins! -_________________


Laatst aangepast door Yiara Asteria op di okt 24, 2017 10:44 am; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://roguedevision.forumactie.com
Yadira Padilla
Admin
Yadira Padilla

Aantal berichten : 29
Leeftijd : 21

Character sheet
Age: 20
Crush: It feels so cold and lonely

BerichtOnderwerp: Re: Setting I   za okt 21, 2017 8:11 pm

The Rogue Division
SettingFlora & Fauna
Op Salvos is een grote diversiteit aan planten en dieren, groter dan die op de aarde. De Eclipse staat in een groot bos waarin de meeste planten en bomen groter zijn dan ze gewend zijn. Het is daardoor ook donkerder, op de open plekken na. Het grappige is alleen dat sommige planten en dieren hun eigen licht maken in de donkerste gedeelten van het bos, wat een heel mooi aanzicht kan zijn, zeker s'nachts. In de lichtere gedeeltes van het bos zie je planten met prachtige kleuren wat een mooi aanzicht zal zijn voor de mensen. Hoewel ze wel moeten uitkijken want er is ook een groot aantal giftige planten die zeker niet te eten zijn.

Net zoals dat er andere planten leven, leven er ook andere diersoorten. Sommige dieren lijken wel erg op de dieren die op aarde leefden (alleen dan een beetje anders) maar er zitten ook zeker dieren tussen die er echt totaal anders uit zien. Hier staan een paar beschrijvingen van dieren die grotendeels rondlopen in het grote bos waar de aarddelingen toegang tot hebben:

Kleur Legenda

- Deze dieren staan erom bekend extreem vriendelijk te zijn en zelfs graag contact te zoeken met aliens/mensen. Ze worden daarom ook wel eens gebruikt als huisdieren.
- Dieren met deze kleur zijn vrijwel ongevaarlijk, ze hebben een vriendelijk karakter en zullen zelden aanvallen, tenzij je ze slecht behandeld.
- Dieren met deze kleur wel dergelijk gevaarlijk maar ze zijn niet zo zeer agressief, het is echter wel aangeraden niet al te dicht bij te komen mochten ze in een slecht humeur zijn.
- Zeer gevaarlijk! Deze dieren kun je beter helemaal niet tegenkomen want ze zijn bijna altijd slecht gehumeurd en ze zullen je ten alle tijden aanvallen.

- Peomout -
Dit pluizige beestje is een schattig aanzicht en lijkt heel knuffelbaar, wat het ook is. Het lijkt een beetje op een konijntje met vleugels en een lange staart. Aan het eind van de staart hangt een zacht pluimpje. Ze hebben ook scherpe nagels dus het is niet aangeraden om je op je blote huid te laten zitten, tenzij je tegen wat pijn kan. Het zijn wel hele lieve diertjes en ze zoeken snel contact, de een natuurlijk wel makkelijker dan de ander. Sommige aliens hebben deze diertjes als huisdier en ze worden ook wel gebruikt bij het verzenden van brieven omdat ze zo goed kunnen vliegen. Ze doen alles voor een beetje aandacht en zijn ook erg leergierig, dat maakt ze een leuk maatje om te hebben.
Voorbeeld

- Poribou -
Je zou het niet denken maar die grote beest heeft geen kwaad in zich. Ze zijn zelfs extreem trouw en vriendelijk naar aliens/mensen, en doen alles voor ze. Het zijn lompe dieren die extreem gespierd zijn en het liefst zo veel mogelijk bij je zijn. Ze laten zich ook berijden en daarvoor worden ze ook veel gebruikt. Het is soms lastig om met voertuigen door de diepste bossen te navigeren maar de Poribou heeft hier geen problemen mee. Daarbij houden ze ook vele roofdieren op afstand aangezien ze enorm over beschermend zijn tegenover hun eigenaar. Het dier komt voor in veel verschillende kleuren maar de meest bekende zijn rood van kleur. Ze hebben lange en scherpe stekels onder hun kin die dodelijk kunnen zijn voor vijanden. Daarnaast hebben ze ook een sterke beet met hun grote dikke tanden en twee lange scherpe nagels aan de achterkant van hun voorvoeten. Ze hebben geen staart maar wel een dikke bos veren alleen aan de achterkant, voor de rest zijn ze kaal van veren.
Voorbeeld

- Mosapi -
Dit dier lijkt het postuur van een paard te hebben, alleen ziet er wel heel anders uit. Ze hebben een witte ondervacht met een dikkere paarse vacht daarover heen. Ze hebben witte tekeningen over hun gezicht en witte strepen over hun rug en benen lopen. Daarnaast zijn vooral aan de achterzijde ook zwarte stippen te vinden, hoewel dit varieert per individueel. Sommigen hebben deze stippen niet of anderen zitten er helemaal onder.
Hun hoeven lijken op die van een hert maar hebben een soort groene gloed als kleur. De staart begint ook al eerder op de rug dan bij een normaal paard en de manen staan vaak recht overeind zoals die van een zebra, soms ook met witte strepen. Ze hebben ook haar bij de achterkant van hun benen. Oogkleuren kunnen verschillen maar de meeste hebben groen/blauwe ogen.
Voorbeeld

- Neennu -
Dit prachtige dier lijkt op een wolf maar dan met grote diamanten die uit zijn flanken groeien, die licht geven in het donker. Ze hebben daarbij ook veel grotere oren dan de wolven op aarde en ze zijn bijna allemaal wit (op speciale individuen na). Hun tenen zijn ook flexibeler waardoor ze sneller en behendiger zijn. Het zijn ideale jachtdieren maar ze hebben een vrij goede connectie met aliens/mensen.
Voorbeeld

- Venea -
Verscholen in het bos moet je uitkijken dat je niet op dit diertje stapt, je kan wel een hartaanval krijgen wanneer er ineens eentje voor je voeten wegspringt met een hoge pieptoon. Dit diertje is meester in vermommingen en is lastig waar te nemen. Pas als het opstaat kun je zien dat het een dier is en het lijkt sprekend op een vosje. Hun rug is bedekt met een laagje gras en mos terwijl de staart lijkt op de wortels van een boom. De kleur van hun ogen is ook vaak erg donker waardoor je niet zo snel opvallen, maar ze houden je wel constant in de gaten. Ze zijn namelijk erg sluw en schichtig, maar je hoeft niet bang voor ze te zijn. Meestal rennen ze eerder voor je weg.
Voorbeeld

- Paneoda -
Dit dier is een ware koning van het bos. Het lijkt een beetje op een kruising tussen een beer en een leeuw, met vreemde stekels in zijn nek en lange reptielachtige staart. Het heeft een grote en brede kop met scherpe klauwen die er zeer gevaarlijk uitzien, maar vrees niet want de Paneoda blijkt enorm lui te zijn. In feite is het zelfs meer een soort arrogantie omdat ze vinden dat ze zichzelf niet echt hoeven te bewijzen. Ze vrezen niets of niemand en zijn al koning van het bos, dus het heeft geen zin om dit elke keer maar weer te laten zien. Daarom vind je ze meestal luierend in een boom in plaats van jagend en actief. Ze kijken je misschien wel even aan en ze hebben wel door dat je er bent, maar 99% van de keren kijken ze gewoon weer weg, alsof je het niet eens waard bent om aangekeken te worden.
Voorbeeld

- Qaxbat -
De Qaxbat is een enorm grote vogel die een vrij eng uiterlijk heeft. Ze hebben op hun hoofd grote hoorns en veren die er indrukwekkend uitzien, samen met de rode kleur van zijn huid. De snavel heeft grote weerhaken die lijken op tanden, want deze vogel is een carnivoor. Het heeft daarnaast enorm grote sterke benen waarmee ze ook flinke trappen kunnen uitdelen, maar ze kunnen niet vliegen. Kortom, dit is een vogel die je niet kwaad wilt maken. Gelukkig hoeft dat ook niet. Het is mogelijk om de vogel te temmen, maar dat betekend wel dat je erg dapper moet zijn want ze kunnen lelijk uitvallen als ze het niet met je eens zijn. Het is daarom zeker niet voor iedereen, daarvoor is het veel te gevaarlijk. In het wild kun je ze beter wat ruimte geven.
Voorbeeld

- Tucauk -
Deze kleurrijke vogel is de koning in de lucht en ziet er heel erg uit. Ze hebben een lange nek en lange bek vol met tanden. Zijn klauwen zijn ook groot en scherp. Het patroon in hun veren is vaak gestreept maar er zijn ook speciale soorten bij die andere patronen hebben, zoals stippen. Ze hebben allerlei soorten kleuren, vaak drie of meer, met afschrikkende ogen met een streepje als pupil. Net zoals bij de Qaxbat is het mogelijk de vogel te temmen maar dit is niet voor iedereen weggelegd aangezien het temmen extreem gevaarlijk is. Ze kunnen flink uithalen en een aanval kan dodelijk zijn. Ze hebben ook een veel slechter humeur dan de Qaxbat waardoor ze sneller aanvallen, soms alleen als ze je zien. Het advies is dan ook om weg te rennen of een veilige schuilplaats zoeken wanneer je er een in het wild tegenkomt.
Voorbeeld

- Salaglorse -
Het water is ook zeker geen veilige plek als het aankomt op dit dier. Dit lange dier lijkt op een kruising tussen een slang en een krokodil, met een enge slangen bek en een krokodillen lichaam. Bovenop zijn lichaam hebben ze groene schubben en ze hebben een scherpe staart. Vaak liggen ze roerloos in het water, wachtend op een prooi. Mensen en aliens zien zij ook als prooi en dus zullen ze aanvallen ten alle tijden. Het is niet mogelijk om ze te temmen aangezien ze hier te wild voor zijn en geen affectie voelen. Het zijn harteloze koelbloedige dieren die wel eens hun eigen jongen willen eten in tijden van nood.
Voorbeeld_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Setting I
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rogue Devision :: General :: Information :: Guide-
Ga naar: