IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Yiara Asteria

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yiara Asteria
Admin
Yiara Asteria

Aantal berichten : 12
Leeftijd : 20

Character sheet
Age: 26
Crush: No thanks

BerichtOnderwerp: Yiara Asteria   wo okt 18, 2017 10:56 pm


tag: character
notes: notes go here

Name: Yiara Asteria
Species: Alien
Age: 26

Appearence:
Posture: Homosapien
Skin: Emerald Green
Hair: Brown/Red
Eyes: Dark Brown

Personality:
Yiara is de Dochter van de Keizer Yulvis. Ze is hierom anders opgegroeid dan de meeste personen op Salvos,  alles wat er met Eclipse bij is gekomen heeft daar niet echt mee geholpen, dus echt naar school is ze nooit geweest. Thuisscholing heeft ervoor gezorgd dat ze het minder fijn vindt om met grote groepen mensen om te gaan. Ze is erg introvert en kan soms bot uit de hoek komen, toch ligt haar hart  op de goede plek. Omdat ze weet dat ze ooit haar vader op zal moeten volgen, probeert ze zo zakelijk mogelijk om te komen.
Yiara is erg geïnteresseerd in de mens en bovendien erg leergierig, dus probeert altijd zo onopvallend mogelijk meer te weten te komen over de mens en de technologieën waarover ze beschikken.

Past:
Als dochter van de keizer heb je niet veel tijd om vrienden te maken, dus al vanaf jongs af aan was ze eigenlijk nooit tussen mensen van haar eigen leeftijd. De mensen in het paleis namen haar vaak mee naar leuke uitjes en dergelijken, maar en de andere leeftijdgenootjes waren altijd familieleden, ook niet al te leuk, want die waren vaak op reis of om andere redenen niet beschikbaar om mee af te spreken.
Ze was altijd gefascineerd in de bewakers en soldaten van het paleis. Omdat ze nooit echt naar een hele goede scholing had gehad, maar ze wel een soort natural Born talent had voor vechtkunsten, was dit altijd haar main-focus als ze zich verveelde.
Toen er op een dag contact werdt gemaakt met de aarde werd Yiara vaak de beelden en opnames van de aardse taal laten horen. Aangezien ze nog best jong was pakte ze dit snel op.
Na een paar jaar veel oefenen, beheerste ze de taal bijna vlekkeloos. Veel beter als de rest van de mensen op Salvos, dus al snel werd ze ingezet als vaste tolk en boodschapper tussen de twee planeten. In het begin vond ze dit best leuk, maar het begon steeds minder leuk te worden. Niet alleen omdat ze elk moment van de dag beschikbaar moest zijn om dingen te vertalen, maar ook omdat de gesprekken steeds meer over oorlog gingen. Op een gegeven moment begon de Aarde als een soort verantwoordelijkheid te voelen. Een waar ze soms gek van werd, maar ook een waardoor ze zich belangrijk voelde voor Salvos.

Tegenwoordig is ze 26 jaar oud en nog steeds verantwoordelijk voor Eclipse, ze zit in het bestuur van zowel Eclipse als het bestuur van Salvos. Ze houdt een oogje in het zeil voor het geval dat er wat zou gebeuren, maar helpt Eclipse ook veel met het aanpassen van hun levensstijl.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://roguedevision.forumactie.com
Yadira Padilla
Admin
Yadira Padilla

Aantal berichten : 29
Leeftijd : 21

Character sheet
Age: 20
Crush: It feels so cold and lonely

BerichtOnderwerp: Re: Yiara Asteria   do okt 19, 2017 9:13 am


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Yiara Asteria
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rogue Devision :: Character :: Characters :: Accepted-
Ga naar: