IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Storyline I

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yiara Asteria
Admin
Yiara Asteria

Aantal berichten : 12
Leeftijd : 20

Character sheet
Age: 26
Crush: No thanks

BerichtOnderwerp: Storyline I   wo okt 18, 2017 8:45 pm

The Rogue Division
StorylineRogue Devision speelt zich af op planeet Salvos. Een groep jonge mensen en andere geschikten zijn hier ongeveer een jaar geleden geland met een enorm ruimteschip, The Eclipse, dit is niet alleen de naam van het ruimteschip, maar ook de manier waarop de mens als bevolkingsgroep wordt aangeduid. Alleen de Keizer van Salvos en de rest van het paleis weten af van The Eclipse, dit is dus geheim voor de Salvanen. (bewoners van Salvos.)
De mens woont in het ruimteschip en heeft toegang tot een afgezet stuk bos, ook kunnen ze op bepaalde tijden bij het paleis terecht, als daar op dat moment geen Salvanen rondlopen natuurlijk.

De mens probeert om weer een samenleving op te bouwen nadat de aarde verwoest is door oorlogen. Dit gaat niet zonder problemen uiteraard, een andere planeet is niet niks. Niet alleen de aliens, maar ook de dieren en planten kunnen voor onverwachte verassingen zorgen...


Meer weten over het verhaal? lees het Bericht dat Yiara aan het paleis heeft uitgebracht!The Rogue Division
Storyline3 oktober 2374,

Hey daar, aangezien ik elke dag super veel vragen krijg over Eclipse, here’s the story, tenminste, alles wat ik weet:

Het begon allemaal met de Eternal Star Devision en de Climatology & Population Inspection. Twee organisaties op de planeet aarde. De aarde was een kleine planeet, hoewel er veel aardlingen woonden, ongeveer 15 miljard. Het kleine planeetje kon de inwoners niet meer aan, ook de dier- en plantensoorten konden er niet meer tegen. Klimaatverandering en natuurvervuiling begonnen hun tol te eisen op de kleine planeet.
Aarde had voorzorgmaatregelingen genomen. De CPI kwam in overleg met de ESD en zonder dat de rest van de wereld het wist, kwamen ze samen met een plan. opzoek naar een andere woonplaneet voor de aardlingen. Professor John Padilla leidde het onderzoek naar een mogelijkheid op buitenaards leven, Patrick Smith leidde het hoofdproject. Een enorm ruimteschip, dat genoeg mensen kon vervoeren naar een andere planeet, en lang genoeg mee kon om zo vaak op en neer te reizen als het nodig was om iedereen te redden. De ruimteschepen werden gebouwd, 56 enorme vaartuigen, die per stuk 2000 mensen konden vervoeren.

Na een paar jaar flink bezig met het bouwen van de ruimteschepen, en deze klaar te stomen voor een lange reis in de ruimte, had de ESD ook een doorbraak gemaakt. Er is contact gelegd met een andere planeet, Salvos. De keizer van Salvos, Yulvir, begreep ondanks dat ze elkaar niet konden verstaan, met behulp van videobeelden en dergelijken, dat Aarde aan het vergaan was. Keizer Yulvir en John Padilla waren in constant contact, taalexperts van beide planeten zorgden ervoor dat de Engelse taal, en de buitenaardse Salvaanse taal geleerd konden worden. De dochter van Keizer Yulvir, Yiara was een van de eersten die de Engelse taal volledig beheerste. De keizer begon met het klaarmaken van de woonplek van de aardingen. De keizer had zijn hart op de goede plek, maar kon de aardingen niet blindelings vertrouwen, daarom zorgde hij dat ze hun eigen grond zouden krijgen. Om tramalant met Salvanen te voorkomen.

Op aarde werdt alles in het geheim doorgevoerd, de president was inmiddels ingelicht, maar de gewone burger wist nog van niets. Dit was tot de plannen van de organisaties gelekt waren. Er brak al snel enorme chaos uit. Angst, paniek, woede, alles wat mis ging gaan ging mis. Mensen schrokken er al van dat de aarde daadwerkelijk aan het vergaan was, en het feit dat aliens bestonden, en dat iedereen in schepen hun planeet moesten verlaten? er waren 56 ruimteschepen, die konden geen 15 miljard mensen vervoeren. De organisaties deden hun best om alle plannen uit te leggen en iedereen gerust te stellen dat iedereen naar Salvos zou gaan, maar niemand geloofde ze. Oorlog brak uit, landen wilden de schepen stelen zodat ze hun eigen burgers konden redden. Anderen dachten dat de ruimteschepen gemaakt waren om de overpopulatie tegen te gaan door grote groepen mensen naar hun dood te sturen. Beide organisaties wisten niet wat ze overkomen was. het was de bedoeling geweest om aarde te redden, niet verder te vernietigen. De ruimteschepen werden vernield, dus uit paniek en ellende werden 2000 kinderen, jong volwassenen en andere geschikte mensen de ruimte in geschoten. Een paar jaar te vroeg, dus ze hoopten dat ze al bij Salvos terecht konden. Een paar week na de lancering was er echter geen aarde om naar terug te keren. Klimaatverandering en overpopulatie waren misschien de aanleiding, maar uiteindelijk was het de mens die een einde aan de aarde gemaakt had.

Op Salvos waren ze niet voorbereid dat de aardingen nu al zouden komen, maar aangezien het ruimteschip heel aangekomen was na een aantal jaar, konden ze hier in wonen en zelf hun land gaan verbouwen. Eclipse, de naam van het schip en de benaming van de groep aardlingen, wordt bestuurd door een klein groepje van hun eigen volk, waaronder de dochter van John Padilla, de Keizer vertrouwde haar, door de goede band die hij met haar vader had. Toch liet hij mij een oogje in het zijl houden, voor het geval dat Eclipse wel kwade bedoelingen heeft. Ik ben dus Yiara, de dochter van de keizer. Aangezien ik beide talen goed beheers, ben ik het communicatiepunt tussen Eclipse en de regering van Salvos. Jullie hoeven jullie geen zorgen te maken, Eclipse heeft geen normale toegang tot de rest van Salvos, ze hebben hun eigen land en schip. Alleen leiders van de groep kunnen uitgenodigd worden door de regering voor overleg en andere zaken. Ik hou een oogje in het zeil hier, er kan niets gebeuren zonder dat Salvos en de regering er vanaf weten.

~Yiara


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://roguedevision.forumactie.com
 
Storyline I
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rogue Devision :: General :: Information :: Guide-
Ga naar: